Na het kerstdiner een leuke kerstfilm kijken, kan ontzettend gezellig zijn. Maar de feestbeesten onder ons begeven zich liever in een club waar ze flink uit hun dak kunnen gaan. Daarom heb ik een aantal feesten op een rijtje gezet die dit weekend gehouden worden.

Haarlem – Eye On The Future
Zin om deze kerstavond eens flink in de toekomst te kijken en uit je dak te gaan met al je vriendinnen? Dan is dit de ideale party voor jouw vrijdagavond. Onder andere Michel de Hey, Bart Skils en Erick E zullen de geijkte kerstnummers in een techno jasje stoppen.

Patronaat
Zijlsingel 2 Haarlem
Vrijdag 24 december
22:00 tot 04:00 uur
Tickets 15 euro in de voorverkoop, 20 euro aan de deur
18+

Amsterdam – Christmas Factory
Sat.Is.Factory organiseert aanstaande zaterdag een speciale kersteditie, namelijk de Christmas Factory. Onder andere Michel de Hey en Terry Toner zullen er zaterdagavond voor zorgen dat het een eerste kerstdag wordt om nooit meer te vergeten.

Sugar Factory
Lijnbaansgracht 238 Amsterdam
Zaterdag 25 december
23:50 tot 05:00 uur
Tickets 12,50 euro
18+

Den Haag – Housequake X-Mas Edition
De meiden uit de buurt van Den Haag kunnen op eerste kerstdag fijn feesten in het Paard van Troje! Daar wordt namelijk een house feest georganiseerd dat in het teken zal staan van kerst. Dus wanneerje zin hebt in een housefeestje en je nog geen plannen voor eerste kerstdag hebt, kun je hier altijd even een kijkje gaan nemen.

Paard van Troje
Prinsegracht 12 Den Haag
Zaterdag 25 december
22:00 tot 04:00 uur
Tickets 20 euro in de voorverkoop, 30 euro aan de deur
18+

Rotterdam – Love Generation Festival – Christmas Edition
Voor de meiden die na de feesten op kerstavond en eerste kerstdag nog zin hebben in een feestje, kunnen zondag 26 december terecht op het Love Generation Festival in Rotterdam. Deze editie van het festival staat helemaal in het teken van kerst en er zijn een aantal bekende namen die deze tweede kerstdag met jullie gaan door brengen. Zoals Billy The Klit, Gregor Salto, Hardwell en Vato Gonzalez.

Maassilo
Maashaven Zuidzijde 1-2 Rotterdam
Zondag 26 december
22:00 tot 07:00 uur
Tickets 20 euro in de voorverkoop, 25 euro aan de deur
18+