Voor de meeste meiden is de vakantie begonnen, een perfecte reden om eens flink te gaan feesten lijkt mij. Hieronder heb ik speciaal voor de meiden die het met me eens zijn een aantal leuke feestjes op een rijtje gezet.

Zwolle – Fusion of Dance indoor
Normaal gesproken wordt dit festival buiten georganiseerd, maar nu gaan ze het voor de eerste keer binnen proberen. Met een line-up van meer dan 20 DJ’s waaronder Lucien Foort, Aron Friendman en Ricky Rivaro kan het niet anders dan een geweldige avond worden.

IJselhallen
Rieteweg 4 Zwolle
22:00 tot 07:00 uur
Tickets 35 euro in de voorverkoop, 45 euro aan de deur
 18+

Uitgeest – Oh Oh Cherso
Alle fans van Oh Oh Cherso opgelet! Morgenavond wordt er in Uitgeest een feest georganiseerd waarbij de hele cast van het populaire programma aanwezig zal zijn. Dus als je al tijden droomt over Jokertje of Matsoe Matsoe, grijp dan nu je kans en gooi je al charmes morgenavond in de strijd!

Bobs
Westerwerf 1 Uitgeest
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 15 euro aan de deur
16+

Tilburg – Yours Truly
Morgenavond wordt door The People of Treetz alvast een groot kerstfeest georganiseerd. Hierbij zijn sowieso MC Sef, The Flexican en FS Green aanwezig. Zij gaan ervoor zorgen dat het een weekend voor het echte kerstfeest al helemaal voelt als kerst.

013
Veemarktstraat 44 Tilburg
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 18 euro
18+

Amsterdam – Turn Up the Bass
In de partyhoofdstad van Nederland worden natuurlijk ook weer een aantal feesten georganiseerd, waaronder  het housefeest Turn Up the Bass. Dus als je zin hebt in een house feestje, weet je dat je dit weekend naar Panama in Amsterdam moet gaan.

Panama
Oostelijke handelskade 4 Amsterdam
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 10 euro
21+