Als je van dansfilms houdt, is Burlesque waarschijnlijk echt iets voor jou. De hoofdrol van deze nieuwe film wordt gespeeld door de zangeres Christina Aguilera. In Burlesque zie je hoe belangrijk het is je dromen na te jagen en nooit op te geven.

Ali (Christina Aguilera) woont in een klein dorpje en heeft een enorme stem. Haar droom is om het helemaal te maken in L.A. en op een dag besluit ze het gewoon te gaan doen. Ze komt aan de bak als serveerster in een nachtclub waar af en toe optredens gehouden worden.

Haar doel is om ooit zelf op het podium te staan en ze probeert Tess, de eigenaresse van de nachtclub, te overtuigen van haar talent. Zal het Ali lukken en mag ze echt optreden op het grote podium of zal haar droom in duigen vallen?

Christina Aguilera acteert niet alleen in deze film, maar ze zingt er ook nog eens bij. Door deze combinatie ben ik toch wel erg benieuwd naar deze nieuwe dansfilm. Burlesque draait sinds gisteren in de bioscoop.

Trailer Burlesque

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=RXILxW6D_2s&fmt=35[/pro-player]