De gezellige kerstdagen komen er weer aan en je bent op zoek naar een kerstcadeau voor je vriend. Helaas heb je vrij weinig inspiratie en hij geeft ook niet duidelijk aan wat hij graag zou willen hebben. Deze tips helpen je erbij toch een leuk en origineel kerstcadeau voor je vriend
te vinden.

Bonnenboekje
Schrijf of print een tegoedbonnenboekje. Hierin stop je allemaal bonnen met dingen die hij tegoed heeft, zoals een dagje waarop jij niet zeurt, een voetbalwedstrijd of een goede massage. Hij mag zelf bepalen wanneer hij de bonnen inlevert.

Fotolijst
Laat een mooie foto van jullie samen afdrukken en stop deze in een mooie lijst. Dit kun je natuurlijk in een enorme lijst doen, maar een kleine lijst kan ook. Daarnaast kun je de foto ook meteen op canvas afdrukken.

Je kunt een CD van zijn favoriete band voor hem kopen, maar het is een stuk origineler om zelf een CD te maken met zijn lievelingskerstnummers. Om het nog persoonlijker te maken, kun je zelf ook een tekst in spreken. Deze kun je aan het begin zetten of halverwege, zeker weten dat hij verrast is als hij ineens jouw stem hoort!

CD

Cocktailshaker
Als jullie allebei dol zijn op cocktails is een cocktailshaker een ideaal kerstcadeautje voor hem. Laat hem zijn mannelijkheid tonen en een heerlijke cocktail voor je klaar maken.


Neem hem mee
Neem hem mee naar een wedstrijd van zijn favoriete voetbal-, hockey- of zwemclub. Reken maar dat hij het leuk vindt dat je interesse toont in zijn hobby’s.

Ga samen met hem naar de bioscoop op jouw kosten en laat hem een film uitkiezen. Misschien dat je die ene actiefilm met al dat bloed wel heel leuk vindt.

Samen schaatsen kan heel romantisch zijn, zeker wanneer jij er nog niet zo’n ster in bent en zijn hulp dus hard nodig hebt. Neem hem daarom een keer mee naar de schaatsbaan.


Kerstondergoed
Koop voor jezelf mooi kerstondergoed en verras hem ermee. Wedden dat hij dit ook een heel leuk cadeautje vindt? Daarnaast kun je voor de grap nog een lelijke kerstboxer voor hem kopen.

Stout
Handboeien, een sexy foto of andere sexy speeltjes doen het waarschijnlijk ook erg goed. Het fijne hieraan is dat je er vaker plezier van hebt.

Massage
Als hij jou vaak een massage geeft en jij het eigenlijk nooit terug doet, is kerst absoluut het goede moment. Je kunt natuurlijk kiezen voor een ontspannende of erotische massage. Het is maar net in welke bui jullie zijn. Daarnaast kun je hem ook massageolie cadeau geven, daar hebben jullie beide iets aan.

Houd hem warm
Niet alleen jij hebt last van de kou in de winter, hij ook. Geef hem daarom een dikke sjaal, muts of handschoenen. Zo zorg je ervoor dat hij het ook warm heeft wanneer hij even niet bij jou in de buurt is.

Lekker geurtje
Een lekker geurtje is altijd fijn om te krijgen. Als hij normaal gesproken een geurtje draagt waar jij niet zo dol op bent, kun je hem hiermee een beetje de goede kant op sturen.

Met deze cadeautips moet het je lukken een origineel en leuk kerstcadeau te scoren voor je vriend!