Zaterdagavond is de vaste stapavond van een heleboel meiden. Sommige meiden hebben een stamcafé waar ze altijd komen, maar sommige meiden gaan graag naar leuke feesten. Wanneer je graag naar leuke feesten gaat of wanneer je eens iets nieuws wilt proberen, lees dan verder want ik heb speciaal voor jullie een aantal feesten op een rijtje gezet.

Amsterdam – Allure
Voor de meiden die zin hebben in een feestje dat in teken van verleiding staat, is Allure de ideale party. De plaatjes worden onder andere gedraaid door Lucien Foort, Roog en Gregor Salto. Zij zullen ervoor zorgen dat je een spetterende avond zult hebben!

The Sand
Mekongweg 5 Amsterdam
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 17,50 euro
18+

Groningen – Absolutely Fresh
Morgenavond wordt er in Groningen ook een leuk feestje georganiseerd, namelijk Absolutely Fresh. De avond wordt geopend door de locale DJ Praia del Sol en daarna komen grote namen als Quintino, Shermanology en MC Sherlock hun kunsten ook nog vertonen.

Huize Maas
Vismarkt 52 Groningen
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 12,50 euro
18+

Utrecht – Rauw
Na het Sinterklaasweekend en nog voor het kerstweekend, moet er natuurlijk ook flink gefeest worden. Dit kan onder andere in Tivoli in Utrecht op het Rauw feestje dat morgenavond georganiseerd wordt. Joost van Bellen en Riton zijn twee van de drie DJ’s die hun best gaan doen het jou naar de zin te maken.

Tivoli
Oudegracht 245 Utrecht
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 12,00 euro
18+

Tilburg – We all love 80’s & 90’s
Als je zin hebt om terug in de tijd te gaan, dan moet je morgenavond naar de 013 in Tilburg gaan. Daar wordt namelijk een ouderwets feestje georganiseerd waarin ze je meeslepen naar de tijd van Dirty Dancing, Baywatch en Bassie & Adriaan!

013
Veemarktstraat 44 Tilburg
22:00 tot 04:00 uur
Tickets 12,50 euro
18+