The Next Three Days is gebaseerd op de Franse film Pour Elle die in 2008 in de bioscoop te zien was. In The Next Three Days zie je hoe John zichzelf verliest om te behouden wat hij lief heeft.

De actiefilm The Next Three Days  gaat over John Brennan (Russell Crowe) en zijn vrouw Laura (Elizabeth Banks). Ze leiden samen met hun zoontje een rustig leventje. Maar op een dag stormt de politie hun huis binnen en arresteren zij Laura voor een moord die zij niet gepleegd heeft. Ze wordt opgesloten in de gevangenis en John staat er alleen voor met zijn zoontje.

Laura probeert zelfmoord te plegen en dat is voor John de druppel die de emmer doet overlopen. Hij besluit dat het zo niet verder kan en hij wil zijn vrouw helpen ontsnappen. Hiervoor roept hij de hulp in van Damon, een man die ooit uit een gevangenis is ontsnapt. Zal het John lukken met de tips van Damon zijn vrouw Laura uit de gevangenis te redden?

De film The Next Three Days draait sinds gisteren in de bioscoop.

Trailer The Next Three Days

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=fn1DsJZXKqY&fmt=35[/pro-player]