Voor de meiden die morgenavond nog geen Sinterklaas hoeven te vieren, zijn er een aantal leuke feesten. Dus als je zin hebt in een feestje morgenavond, moet je absoluut even verder lezen en kijken of er iets voor je bij zit dit weekend.

Capelle a/d IJssel – Winter Edition
Morgenavond is er in Capelle aan de IJssel een leuk feestje te vinden met onder andere Gregor Salto, Marc Macrowland en D-Rashid. Het feest wordt georganiseerd door de Capelse Jeugdraad dus is voor en door jongeren.

Capsloc
Pelikaanweg 3 Capelle a/d IJssel
22:00 tot 03:00 uur
Tickets 5 euro in de voorverkoop, 7.50 euro aan de deur
16+

Utrecht – Shake & Pop
Buiten is het koud en saai maar binnen in Club Monza in Utrecht zal dit absoluut niet het geval zijn. De welbekende DJ Quintino zal er samen met zijn collega DJ’s wel voor zorgen dat we met zijn alle flink uit ons dak kunnen gaan en het vanzelf warm zullen krijgen van al dat gedans.

Club Monza
Potterstraat 16-20 Utrecht
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 12.50 euro aan de deur
18+

Groningen – Soixante Neuf
Na een aantal Soixante Neuf feesten in Amsterdam, Eindhoven, Arnhem en Utrecht is op zaterdag 4 december eindelijk Groningen aan de beurt. The Flexican, Orlando, E-Sonic, Smash Parker en Punish komen hun kunsten vertonen en met zijn alle is de kans groot dat het een avond wordt om niet snel te vergeten.

Huize Maas
Vismarkt 52 Groningen
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro
18+

Amsterdam – Soixante Neuf
Wie niet in de buurt van Groningen woont kan toch uit zijn dak gaan op een Soixante Neuf feestje. Dit weekend vindt er namelijk ook één plaats in de partyhoofdstad Amsterdam. Hier zullen onder andere Mitch, Kid Q, DJ Flava en DJ Kid ervoor zorgen dat jullie een leuke avond hebben.

Hotel Arena
’s Gravesandestraat 51 Amsterdam
23:00 tot 04:00
Tickets 12.50 euro
21+

Gaan we jou dit weekend ergens tegenkomen of vier je liever Sinterklaas?