Voor meiden die van treinen en van spanning houden, is de nieuwe film Unstoppable ideaal. De spannende film waarin twee mannen de held uithangen en strijden tegen de klok draait sinds gisteren in de bioscoop.

Unstoppable gaat over een grote onbemande trein die volgeladen met chemicaliën over het spoor raast. De trein is zo groot en heeft zoveel snelheid dat hij alles wat hij tegenkomt verpulverd. Het lukt de overheidsinstanties maar niet om de trein tot stilstand te brengen.

De jonge conducteur Will (Chris Pine) en de oude rot uit het vak Frank (Denzel Washington) proberen de trein nu zelf te stoppen. De twee slaan hun handen ineen en wagen hun leven om de trein te stoppen. Zal het Will en Frank lukken deze ramp te voorkomen of niet?

Ik heb de trailer in de bioscoop gezien en ik moet zeggen dat ik erg benieuwd ben naar de rest van de film. Unstoppable is nu in de bioscoop te zien.

Trailer Unstoppable

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=JM-0Ywc7wNY&fmt=35[/pro-player]