Disney komt weer met een nieuwe film, genaamd Tangled. De grappige film draait om avontuur, de liefde en haar, een heleboel haar.

De meest gezochte en meest aantrekkelijke bandiet van het land Flynn Rider wordt gezocht. Hij besluit zich te verstoppen in een naar zijn idee leegstaande toren. De toren blijkt alleen niet leeg te staan, want het blijkt de toren van Prinses Rapunzel te zijn.

Prinses Rapunzel heeft nog nooit iets van de wereld buiten haar toren gezien. Ze wordt verliefd op de aantrekkelijke bandiet en besluit hem als gids mee te nemen de wijde wereld in. Samen maken de prinses en de bandiet de gekste avonturen mee.

Persoonlijk lijkt deze nieuwe Disney film me ontzettend grappig. Rapunzel draait sinds gisteren in de bioscoop.

Trailer Rapunzel

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=ip_0CFKTO9E&fmt=35[/pro-player]