Speciaal voor de echte feestbeesten onder ons heb ik weer vijf te gekke feesten voor de zaterdagavond opgezocht. Dus als je zin hebt om morgen helemaal los te gaan en een geweldige avond te hebben, moet je echt even verder lezen.

Amsterdam – Body Music
De hele zaterdagnacht lang kun je in de Jimmy Woo genieten van de beste plaatjes die gedraaid worden door de jongens van RISKSOUNDSYSTEM. Als je van house houdt, dan is dit waarschijnlijk de ideale plek om jou zaterdagavond door te brengen.

Jimmy Woo
Korte Leidsedwarsstraat 18 Amsterdam
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 12 euro
18+

Den Bosch – Fabulous
Als je echt de hele nacht door wilt gaan, tot een uurtje of zeven, dan moet je morgenavond in de Brabanthallen zijn. Daar wordt voor de vierde keer het feest Fabulous georganiseerd en kijkend naar de line-up ben ik er van overtuigd dat het een te gekke avond gaat worden.

De knappe DJ Don Diablo komt zijn kunsten vertonen en hij krijgt gezelschap van o.a. Dr. Lektroluv, Fedde Le Grand, Gregor Salto, Vato Gonzalez en de jongens van The Partysquad.

Brabanthallen
Diezekade 2 Den Bosch
22:00 tot 07:00 uur
Tickets 47,50 euro
18+

Haarlem – Outside In
Voor alle meiden die treuren dat de zomer en daarmee ook het festival seizoen voorbij is, heb ik een heel leuk nieuwtje. Club Stalker in Haarlem organiseert namelijk een soort binnen festival. Een feestje met alle omstandigheden van een echt festival, maar zonder regen en andere nattigheid.

Je kunt onder andere dixie wc’s en blote voeten verwacht. De vloer van de club is voor de gelegenheid helemaal bedekt met grasmaten. Mocht je het nog niet gehad hebben met de festivals en nog wel even door willen gaan, dan is dit natuurlijk ideaal.

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20 Haarlem
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 9 euro
18+

Den Haag – Franchise
De tweede editie van Franchise beloofd weer een geweldige avond te worden. Er komen een aantal bekende maar ook een aantal onbekende DJ’s hun kunsten vertonen. Zo kunnen we morgenavond genieten van de drukbezette Gregor Salto, Billy the Klit en Ziggy Stardust.

Het Paard van Troje
Prinsegracht 12 Den Haag
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 14 euro aan de deur
18+

Leiden – Secrets
Heb jij zin in een leuk feestje en ben je bereid je geheimen openbaar te maken? Dan is dit feestje misschien wel iets voor jou. Het enige wat er van je gevraagd wordt is dat je helemaal los gaat en jezelf bloot geeft. De DJ’s Marc Benjamin en Kid Kaio zullen plaatjes draaien en hun eigen geheimen aan jou vertellen.

In Casa
Lammermarkt 100 Leiden
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 10 euro
18+