Voor meiden die houden van zenuwslopende films is de film Buried helemaal goed. Maar voor meiden die gewoon graag naar een mooie man in nood kijken, is deze film ook ideaal want de hoofdrol wordt gespeeld door Ryan Reynolds.

Buried gaat over Paul Conray (Ryan Reynolds), een aannemer uit de Verenigde Staten die werkt in Irak. Na een aanslag van terroristen blijkt zijn ergste nachtmerrie werkelijkheid geworden te zijn. Hij is levend begraven in een kist, twee meter onder de grond. Hij is helemaal aan zichzelf overgeleverd en zijn enige hulpmiddelen zijn een mobiele telefoon en een aansteker. Wanneer de batterij van de telefoon aangeeft dat hij leeg begint te raken, slaat de paniek bij Paul pas echt toe.

Deze film moet je alleen kijken als je stalen zenuwen hebt, want anders is de kans groot dat je nog nachtenlang nachtmerries hebt. Buried is sinds gisteren in de bioscoop te zien.

Trailer Buried

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=GWVoUBgVcf8&fmt=35[/pro-player]