Jessica Simpson en haar vriend Eric Johnson zijn vorige week verloofd en zullen binnenkort gaan trouwen. De reden voor deze verloving en het aanstaande huwelijk, lijkt na vandaag helemaal duidelijk te zijn. Het gerucht gaat namelijk dat de zangeres haar eerste kindje verwacht.

Vanaf het punt dat de verloving van Jessica Simpson en Eric Johnson bekend gemaakt is, zijn er een aantal negatieve geruchten de wereld rond gegaan. Zo zouden ze alleen maar verloofd zijn omdat Jessica’s ex Nick Lachey de week ervoor bekend maakte verloofd te zijn. Daarnaast werd er ook nog gezegd dat de zangeres haar eigen verlovingsring betaald zou hebben.

Eindelijk komt het stel dus eens positief in het nieuws. Jessica Simpson en Eric Johnson zijn nog maar zes maanden bij elkaar dus de verloving kwam erg snel. Maar als blijkt dat de zangeres echt zwanger is dan is een huwelijk eigenlijk best een logische stap.

Foto’s via PR Photos