Zaterdagavond is voor de meeste meiden de avond om een vet feestje te bouwen. Morgenavond is het weer zover en ik heb een aantal leuke feesten voor jullie uitgezocht. Hieronder lees je of er misschien iets voor jou bij zit.

Amsterdam – Fire!

In de WesterUnie in Amsterdam worden vaak feestjes gehouden en zo ook aanstaande zaterdag. Als je van techno houdt, dan is Fire! echt iets voor jou. Arjuna Schiks, DJF en het Schaamteloos DJ duo draaien de beste techno, technohouse en house platen. Daarnaast komt de jarige DJ Marnix ook draaien en wees maar blij want dankzij hem is deze editie van Loveland lekker goedkoop!

WesterUnie
Klönneplein 4-6 Amsterdam
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop, 12,50 euro aan de deur
18+

Haarlem – Gevaarlem

Persoonlijk vind ik de naam van dit feest erg origineel en ik denk dat dat wel iets zegt over het feest zelf. Tommie Sunshine komst zijn kunsten morgenavond vertonen en maakt van deze avond een geweldig feestje. De Just Regular Guys, Sven en Elroy van der Ley krijgen met hun swingende plaatjes iedereen op de dansvloer.

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20 Haarlem
00:00 tot 05:00 uur
Tickets 8,50 euro in de voorverkoop, 10 euro bij de deur
18+

Morgenavond is er weer een ladiesnight in de Manhattan in Arnhem. De Groovenatics, de knappe Shagspeare en Bruze d’Angelo zullen er voor zorgen dat je met knikkende knieën op de dansvloer staat. Daarnaast zal de goedgelukte MC Yanto de host van de avond zijn. Naast al dit mannelijk lekkers, maak je ook nog eens kans op een scooter.

Arnhem – Ladies, o what a night

Manhattan
Varkensstraat 6 Arnhem
00:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro, meiden tot 01:00 uur gratis!
18+

Utrecht – Mouse

Als de kat van huis is, zorgen Chris Tietjen en het Krause Duo ervoor dat de muizen op tafel dansen. Naast deze Duitse DJ’s komt ook de Nederlandse DJ Erik Heijting een aantal houseplaten draaien en de boel op zijn kop zetten. Als we de line-up moeten geloven, wordt dit absoluut een avond om niet snel te vergeten.

Poema
Drieharingstraat 22 Utrecht
23:00 tot 06:00 uur
Tickets 10 euro
18+