In december zullen Nicole Richie en Joel Madden elkaar dan eindelijk het ja-woord geven. Het stel dat al sinds 2006 bij elkaar is en samen twee jonge kinderen hebben, heeft afgelopen februari al bekend gemaakt verloofd te zijn.

In december zullen ze elkaar in het huis van Lionel Richie, de vader van Nicole, eeuwige trouw beloven. Bij de bruiloft van Nicole Richie en Joel Madden zullen waarschijnlijk een heleboel beroemdheden aanwezig zijn.

Uitgenodigd zijn onder andere Lindsay Lohan, Christina Aguilera en Samantha Ronson. Het gerucht gaat zelfs dat Christina Aguilera een optreden zal geven op de bruiloft van haar vriendin Nicole Richie.

Benji Madden, de broer van Joel, zal zijn getuige zijn en Nicole Richie heeft hiervoor haar beste vriendin Masha Gordon gevraagd. Denk jij dat het stel nog lang en gelukkig zal leven of zal ook dit showbizzhuwelijk uitlopen op een scheiding?

Foto via PR Photos