Natuurlijk zijn er ook aanstaande zaterdag weer een aantal feesten waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Voor de meiden die wel van een feestje houden, heb ik een aantal te gekke feesten op een rijtje gezet.

Rotterdam – Beatloverz
Zaterdag 13 november is het tijd voor Beatloverz Larger Than Life. Bij deze editie zullen een aantal bekende mannen aanwezig zijn om ons flink te vermaken, zoals Alain Clark, Gregor Salto en de jongens van The Partysquad.

Als je het liefst de hele nacht door gaat met feesten ben je hier op de goede plaats. Om half 8 is het pas tijd om naar huis te gaan!

Ahoy Rotterdam
Ahoy-weg 10 Rotterdam
23:00 tot 07:30 uur
Tickets 39 euro
18+

Amsterdam – SAT IS FACTORY
In Amsterdam vinden we morgenavond een feestje dat iets goedkoper is dan de bovenstaande party. De jonge Daan Groeneveld heeft de eer om de avond te openen en met optredens van o.a. Efdé, Sandrien & Carlos is de kans groot dat het een geweldige avond wordt!

Sugar Factory
Lijnbaansgracht 238 Amsterdam
00:00 tot 05:00 uur
Tickets 12,50 euro
18+

Delft – Foktop!
Je zou het misschien niet verwachten, maar in Delft weten ze ook wat een goed feestje bouwen is. DJ Rockid, Yuri Boehmer, MC Dan Stezo en het vrouwenverslindende duo Oost Indisch Doof maken van zaterdagavond 13 november een avond die je niet snel zal vergeten.

Speakers
Burgwal 45 – 49 Delft
00:00 tot 05:00 uur
Tickets 7 euro
18+