Voor de meiden die van films met humor en actie houden is de nieuwe komedie The Other Guys het helemaal. Sinds gisteren is de grappige actiefilm The Other Guys in de bioscoop te zien.

Christopher Danson en P.K. Highsmith zijn de stoerste rechercheurs van New York City. De twee agenten Allen Gamble en Terry Hoitz zijn grote fans van P.K. en Christopher. Allen en Terry zitten voornamelijk binnen en doen het papierwerk. Maar iedere agent krijgt een kans en zo ook Allen en Terry. Het lijkt een onschuldige zaak die geen enkele andere agent wil hebben, maar het zou wel eens het grootste misdrijf van New York City kunnen zijn. Deze zaak is de kans van hun leven, maar kunnen ze het aan?

Na het zien van de trailer ben ik ervan overtuigd dat er bij de film The Other Guys absoluut genoeg te lachen valt!

Trailer The Other Guys

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=D6WOoUG1eNo&fmt=35[/pro-player]