Waarschijnlijk heeft iedereen al iets over de film Sint gehoord, want hij is erg vaak in het nieuws geweest. Maar nu kunnen we de film eindelijk gaan bekijken want vanaf vandaag draait hij in de bioscoop.

De film Sint gaat over de slechte St. Niklas die vroeger in de Middeleeuwen samen met zijn roversbende dorpjes plunderde. Op 5 december hebben de dorpelingen er genoeg van en besluiten ze de kwaadaardige St. Niklas te vermoorden. Wanneer het volle maan is op 5 december komen de Sint en zijn roversbende terug om wraak te nemen.

Deze sinterklaasavond is het weer volle maan en de moordlustige St. Niklas (Huub Stapel) is weer in het land. Frank (Egbert Jan Weeber) en zijn vrienden worden op een angstaanjagende wijze geconfronteerd met de bloeddorstige St. Niklas. Frank weet te ontsnappen en gaat naar de politie om zijn verhaal te doen.  De politie gelooft hem niet en daarom onderneemt Frank zelf actie om de moordlustige St. Niklas te stoppen.

Volgens de makers van de film zal 5 december nooit meer hetzelfde zijn na het zien van de film Sint. Dat maakt mij eerlijk gezegd nog nieuwsgieriger. Sint is vanaf vandaag in de bioscoop te zien.

Trailer film Sint

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=uZo0ZtYSNyg[/pro-player]