Wie dit weekend zin heeft in een feestje kan in een aantal verschillende plaatsen in Nederland terecht. Speciaal voor de feestbeesten onder ons heb ik een aantal leuke feesten uitgezocht voor zaterdag 6 november. Veel plezier dit weekend!

Arnhem – Viva Phalerieau
Je vraagt je vast en zeker af wie deze vreemde naam bedacht heeft. De meeste meiden kennen hem waarschijnlijk van TMF en BNN en weten niet dat deze jongeman daarnaast ook nog DJ is. Inderdaad, Valerio Zeno. 

Zaterdag 6 november is de eerste editie van Viva Phalerieau en met behulp van bevriende DJ’s Jaziah, Hitch en Lex Deux beloofd het een geweldige avond te worden. Wie van House & Urban Electic houdt, moet echt een bezoekje brengen aan Viva Phalerieau.

Manhattan
Varkensstraat 6 Arnhem
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro
18+

Uitgeest – Nope is Dope
Wie kent ze niet, de Nope is Dope party’s. Zaterdag 6 november gaat het dak er af in Bobs in Uitgeest. Grote namen als Gregor Salto, Bassjackers, Santos Suarez en Duane Franklin komen hun kunsten vertonen en zullen ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt.

Bobs
Westerwerf 1 Uitgeest
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro
16+

Utrecht – Shake & PoP
Het event dat maandelijks wordt georganiseerd in de Monza in Utrecht komt voor deze editie met twee grote namen, namelijk Gregor Salto en Shermanology. Zij zullen morgenavond tijdens de Shake & PoP party voor de perfecte combinatie van dirty, urban en electro house zorgen.

Monza
Potterstraat 16 Utrecht
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop en 12,50 aan de deur
18+

Amsterdam & Haarlem– Latin Lovers
Buiten is het koud en nat, maar binnen in de Panama in Amsterdam zal het zaterdagavond 6 november een hete party worden. Aanwezig zijn palmbomen, heerlijke cocktails en verschillende artiesten. De line up bestaat o.a. uit Daniel Bovie & Roy Rox en Chris Rox & Jasper Clash.

Wie meer in de buurt van Haarlem woont, kan morgenavond beter naar Latin Lovers in het Patronaat in Haarlem gaan. Gregor Salto heeft het druk, want ook op dit feest zal hij zijn kunsten vertonen.

Panama
Oostelijke Handelskade 4 Amsterdam
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur
21+

Patronaat
Zijlsingel 2 Haarlem
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 14 euro
18+

Waar gaan we jou terug zien dit weekend?