Heidi Montag en haar vriend Spencer Pratt zijn blut, ze hebben zelfs een schuld van 1,4 miljoen euro bij de belastingdienst. In een paar jaar tijd heeft het The Hills koppel er meer dan 7 miljoen euro doorheen gejaagd.

Het stel geeft toe dat ze onvolwassen waren en zich te veel druk maakten over het beroemd zijn in plaats van de zakelijke kant daarvan. De 27-jarige Spencer heeft bedacht dat ze beter hadden moeten weten. Dat ze hadden moeten sparen en minder roekeloos met hun geld om hadden moeten gaan.

Het geld is onder andere opgegaan aan huur (25.000 euro per maand!), zes auto’s, privé vliegtuigen en de geflopte zangcarrière van de 24-jarige Heidi. Daarnaast waren al die operaties van Heidi waarschijnlijk ook niet goedkoop.

Het koppel woont momenteel in het gastenverblijf van de ouders van Spencer. Er wordt één keer in de week boodschappen gedaan en daar moeten ze het mee doen. Niet bepaald een ideale situatie als je daarvoor alles kon kopen en doen.

Foto via thephoenix.com