Taylor Swift concert Ahoy Rotterdam
In 2011 komt Taylor Swift ons land een bezoekje brengen. Op maandag 7 maart geeft Taylor Swift een concert in Ahoy Rotterdam.

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is erg bekend geworden met haar hits Love Story en You Belong With Me. Daarnaast is haar duet Half of my Heart met John Mayer ook erg populair.

Afgelopen februari heeft de 20-jarige zangeres zelfs 4 Grammy’s gewonnen, waaronder die van Album of the Year voor haar debuutalbum Fearless. Haar tweede album Speak Now is vanaf 29 oktober in de winkels te vinden.

Het is de eerste keer dat Taylor Swift een concert in Nederland geeft, maar ik denk dat het absoluut een leuke avond zal worden. De kaartjes voor het concert van Taylor Swift in de Ahoy Rotterdam zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De prijs van de kaarten varieert tussen de 30 en 43 euro.