Sinds gisteren draaien er weer een aantal nieuwe films in de bioscoop, waaronder de komedie Tamara Drewe. De film is gebaseerd op een stripreeks van de striptekenaar Posy Simmonds.

De film Tamara Drewe gaat over de journaliste Tamara Drewe. Zij was vroeger een lelijk eendje en keert nu terug naar haar geboorteplaats als een beeldschone dame om het huis van haar moeder te verkopen. Dit zorgt uiteraard voor een schok onder de bevolking van het plattelandsdorpje. Een dorpsjongen, een gefrustreerde student, een schrijver van misdaadromans, een rockster en een tuinman, allemaal vallen ze voor de mooie Tamara Drewe. Daardoor ontstaan er een aantal absurde, maar grappige situaties.

Ik ben erg benieuwd naar de film, het lijkt me echt zo’n heerlijke meidenfilm waarbij je niet hoeft na te denken. Tamara Drewe draait sinds gisteren in de bioscoop.

Trailer Tamara Drewe

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=56hwLwCTngc&fmt=35[/pro-player]