Blake Lively en Penn Badgley zijn uit elkaar. Het Gossip Girl setje zette na 3 jaar een punt achter hun relatie.

Blake Lively en Penn Badgley maakten half september al een eind aan hun veelbesproken relatie. De twee leerden elkaar in 2007 kennen op de set van Gossip Girl, waarin ze heel toepasselijk ook een koppeltje speelden. Helaas voor Blake en Penn hield hun liefde in de serie ook geen stand.

Volgens insiders zijn de 24-jarige acteur en de 23-jarige actrice nu vrienden en werken ze ondanks hun breuk nog steeds heel goed samen. “Niemand op de set van Gossip Girl had dit zien aankomen. Ze zijn nog steeds goede vrienden en brengen nog veel tijd met elkaar door op de set,” aldus een bron.

Overigens werd Blake deze maand al wel gezien met acteur Ryan Gosling in Disneyland. Ik ben dan ook erg benieuwd of Blake na een relatie van 3 jaar nu net zo’n onstuimig liefdesleven krijgt als haar alterego Serena van der Woodsen.

Foto: gossipgirlonline.net