Caro Emerald heeft haar nieuwste videoclip af. De videoclip hoort bij haar vierde single Stuck en ademt net als haar vorige clips een jaren vijftig sfeertje uit.

Wat ik leuk vind aan de nieuwe videoclip Stuck van Caro Emerald zijn de kleuren en het feit dat de clip zo simpel is. Ik ben heel benieuwd of deze single net zo populair wordt als Caro’s eerdere nummers Back It Up, A Night Like This en That Man.

Het gaat trouwens in het buitenland ook heel goed met de carrière van Caro Emerald. Ze heeft in Polen een gouden plaat gescoord en daarnaast staat haar debuutalbum Deleted Scenes From The Cutting Room Floor genoteerd in de Britse albumcharts.

Hieronder kun je de nieuwe videoclip van Stuck van Caro Emerald bekijken en laat mij even weten wat jij ervan vindt!

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=46soe7wsxng&fmt=35[/pro-player]