Het Britse muziektijdschrift DJ Mag houdt ervan lijstjes te maken. Ieder jaar maken zij een lijst met daarin de top 100 beste DJ’s ter wereld, gekozen door hun lezers. Voor de vierde keer op rij staat Armin van Buuren op de eerste plaats in deze top 100.

Werelds beste DJ Armin van Buuren heeft in de top 10 gezelschap van Nederlandse collega’s. DJ Tiesto is namelijk te vinden op de derde plaats en Ferry Corsten staat op de negende plaats. Maar er zijn nog meer Nederlandse DJ’s terug te vinden in de top 100, namelijk Sander van Doorn op de twaalfde plaats, Dash Berlin op de vijftiende plaats en Fedde Le Grand op de eenentwintigste plek.

Eigenlijk zou de uitslag morgen officieel bekend worden gemaakt, maar radiozender Q Music heeft de lijst al eerder weten te bemachtigen.

De top 10:
1. Armin van Buuren
2. David Guetta
3. Tiësto
4. Deadmau5
5. Above & Beyond
6. Paul van Dyk
7. Gareth Emery
8. Markus Schulz
9. Ferry Corsten
10. Axwell