Vrouw van Lange Frans gearresteerd

De financiële problemen tussen haar man Lange Frans en rapper Baas B werden Danielle van A. allemaal iets teveel. Volgens De Telegraaf is Danielle van A. zondagavond opgepakt toen ze met een geladen vuurwapen onderweg was naar het huis van de Baas B.

Volgens de berichten van Danielle van A. op Twitter is Baas B de schuld van de financiële problemen van haar en haar man Lange Frans. Ze heeft gezegd dat Baas B zijn verantwoording niet neemt en dat hij daarmee een grote fout begaat. Door een tip zijn Danielle en haar moeder zondagavond in de straat van Baas B gearresteerd met een geladen vuurwapen.

De twee rappers, die samen bekend zijn geworden met hun hit over zinloos geweld, waren vroeger de beste vrienden maar hebben nu al een jaar een zakelijk conflict.

Ik weet niet of Baas B inderdaad schuldig is aan de financiële problemen van Danielle en Lange Frans, maar ik denk niet dat dit de beste oplossing is.