Afgelopen zaterdag is Katy Perry getrouwd met Russell Brand. De bruiloft heeft zich afgespeeld in het land waar Russell zijn Katy vorig jaar ten huwelijk vroeg, namelijk in India.

Zangeres Katy Perry en de Britse komiek Russell Brand hebben elkaar eeuwige trouw beloofd tijdens een traditionele Indiase Hindoe bruiloft. Familie en vrienden van het stel waren aanwezig tijdens de bijzondere bruiloft. Maar helaas moest Katy het zonder haar beste vriendin Rihanna doen. Zij had het te druk met haar nieuwe album.

Voorafgaand aan de bruiloft werden de vrienden en familie van de sterren vermaakt door een aantal jongleurs, acrobaten en drummers. Voor het vervoersmiddel van het stel, twee olifanten, was er zelfs een rode loper uitgelegd.

Persoonlijk vind ik zo’n grote bruiloft een beetje overdreven. Ik vraag me af of we over enkele weken zullen horen dat er nog een aantal rekeningen niet betaald zijn of is dat meer iets voor Nederlandse sterren?

UPDATE: Het kersverse echtpaar geniet nu van hun huwelijksreis naar de Malediven.

Foto: Yui Mok