Wie het eerste deel gezien heeft, weet dat deze film niet voor mietjes bedoeld is. Maar voor de meiden die geen angst kennen is Paranormal Activity 2 de perfecte film. Lekker griezelen in de bioscoop samen met je sterke vriendje of als je die niet hebt, je vriendinnen.

Paranormal Activity 2 gaat over een gezin dat na een aantal inbraken een beveiligingscamera op hangt. Wanneer ze de beelden bekijken blijkt dat het geen gewone inbraken waren. De film Paranormal Activity 2 is opgenomen in hetzelfde huis als de originele Paranormal Activity. Deze keer speelt de babykamer een grotere rol.

De originele Paranormal Activity heb ik in de bioscoop gezien en vond ik af en toe echt super eng. Daarom ben ik heel benieuwd naar het tweede deel. Paranormal Activity 2 is vanaf vandaag in de bioscoop te zien.

Trailer Paranormal Activity 2
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=07XbSk7Rjt4&fmt=35[/pro-player]