Wie dit weekend heerlijk wil feesten, moet absoluut naar Amsterdam gaan. Daar wordt namelijk voor de vijftiende keer het Amsterdam Dance Event georganiseerd!

Er komen een aantal grote namen hun kunsten vertonen op het Amsterdam Dance Event. Gisteravond was de eerste avond van het Amsterdam Dance Event met o.a. optredens van Don Diablo en Lektroluv Records. Maar wees niet getreurd als je de eerste avond gemist hebt, er komen nog vier avonden aan!

Donderdag, de tweede avond van het Amsterdam Dance Event, zal een onvergetelijke avond worden dankzij de optredens van o.a. TESSisMORE & WhenHarryMetSally, Roger Sanchez en Fedde Le Grand.

Wie er altijd al van gedroomd heeft een beroemde DJ te worden, kan vrijdagmiddag naar de DJ workshop in The College Hotel. Als je liever luistert naar beroemde DJ’s dan kun je vrijdagavond o.a. genieten van de sound van Sunnery James & Ryan Marciano.

Zaterdagmiddag kunnen de DJ’s in spé weer terecht in The College Hotel voor een DJ workshop. Ferry Corsten komt ook een aantal plaatjes draaien op het Amsterdam Dance Event. Zangeres Kelis, die we kennen van de hit Milkshake, geeft een optreden op de zaterdagavond in Paradiso. Maar je kunt op de zaterdagavond ook nog genieten van Kid Massive en de zangeres Miss Nine.

Wie zondag nog zin heeft in een afterparty kan onder andere terecht bij Club NL, Bungalow 8, Panama en de Melkweg.

Het Amsterdam Dance Event duurt van woensdag 20 tot en met zondag 24 oktober, je hebt dus tijd zat om flink uit je bol te gaan! Je kunt in deze vijf dagen eigenlijk in heel Amsterdam terecht om heerlijk te feesten. Zien we jou terug op het Amsterdam Dance Event of is dat is niets voor jou?