Dit weekend kan er weer flink geweest worden. Er zijn namelijk weer een aantal grote feesten. Hieronder een overzichtje van de feesten van dit weekend.

Utrecht – Herfstkriebels
Helaas is de zomer weer voorbij, maar natuurlijk zijn er in de herfst ook leuke feestjes. Herfstkriebels hoort daar dubbel en dwars bij. Het feest wordt gehouden in maar liefst twee zalen van de Central Studios te Utrecht. In de eerste zaal draaien onder andere DJ Sidney Samson, het duo Shermanology en ook Quintino is van de partij. Mede dankzij de Utrechtse DJ Samuel Deep zal het in de tweede zaal waarschijnlijk ook een geweldige avond worden!

Central Studios
Gietijzerstraat 3-5 Utrecht
Zaterdag 16 oktober
22:00 tot 05:00 uur
Tickets 25 euro
18+

Groningen – Saturday night fever XXL goes 80’s & 90’s
Voor wie van de muziek en kledingstijl van de 80’s & 90’s houdt, is Saturday night fever XXL het perfecte feestje. Normaal vind je dit feest in Huize Maas aan de Vismarkt in Groningen, maar eens in het jaar wordt er een XXL editie georganiseerd. Deze keer komen de dance groep Black Box en het getalenteerde trio Big, Black en Beautiful optreden. De dresscode is duidelijk: Disco, Glitter & Glamour!

Martiniplaza Groningen
Leonard Springerlaan 2 Groningen
Zaterdag 16 oktober
22:00 tot …… uur
22,50 euro in de voorverkoop en 27,50 euro aan de deur
18+

Volkel/Uden – FestyLand
Wie verwacht had dat het festivalseizoen afgelopen was, heeft het mis. Dit weekend is er namelijk nog een driedaags festival genaamd FestyLand. Het festival FestyLand wordt gehouden in Volkel/Uden en heeft naar mijn mening een leuke, brede line up. Zo kun je lekker rocken met Di-Rect, DeWolff en Go back to the zoo. Maar je kunt ook lekker mee blèren met Guus Meeuwis, Frans Duijts en Rowwen Hezen. Daarnaast kun je heerlijk dansen op de muziek van Sunnery James & Ryan Marciano en Vato Gonzalez & MC Tjen.

Het festival duurt drie dagen (vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober) en voor de echte die hards is er een camping. Wie dat te koud vindt, kan natuurlijk ook in een motel in de buurt overnachten.

Landgoed Hendrickx
Antioniusstraat te Volkel
Vrijdag 15 oktober vanaf 19:00 uur
Zaterdag 16 oktober vanaf 14:00 uur
Zondag 17 oktober vanaf 12:00 uur
Tickets
Alleen vrijdag 30 euro
Alleen zaterdag 30 euro
Vrijdag & zaterdag 40 euro
Alleen zondag 12,90 euro
Vrijdag, zaterdag & zondag 50 euro