Als we de geruchten mogen geloven zijn Kate Moss en Jamie Hince getrouwd. Volgens de Britse krant The Mirror zijn de tortelduifjes in het geheim op Sicilië getrouwd.

Supermodel Kate Moss en rocker Jamie Hince zijn op 7 augustus in het huwelijksbootje gestapt. Het stel, dat als sinds 2007 een knipperlicht relatie heeft, gaf elkaar in het bijzijn van een klein groepje familie en vrienden het ja-woord op het idyllische Italiaanse eiland Sicilië.

Volgens een bron droeg Kate tijdens haar bruiloft een witte doorkijkjurk en had ze geen schoenen aan. “Kate heeft een turbulent liefdesleven achter de rug, maar van nature is ze heel romantisch. Kate wilde een kleine bruiloft waarbij het om hun liefde voor elkaar zou draaien. Ze zijn wekenlang bezig geweest met de planning van hun trouwdag en waren dolenthousiast. Kate wilde geen stijve, formele bruiloft, maar iets spiritueels. Enkele minuten nadat Kate en Jamie getrouwd waren stonden ze buiten de kerk giechelend te dansen onder een boom,” aldus één van de bruiloftsgasten.

Hoewel het nog niet officieel is bevestigd dat Kate Moss en Jamie Hince zijn getrouwd, feliciteer ik de 2 toch maar alvast. Want aangezien Kate en Jamie afgelopen januari al in het geheim zijn verloofd zou een geheime bruiloft een logische volgende stap zijn.

Foto via splash news