Uit onze poll van vorige week blijkt dat Samsung jullie favoriete telefoonmerk is. Samsung liet de rest van de merken met een grote meerderheid achter zich.

222 Meidenblog bezoeksters hebben gestemd op de vraag: Welk merk telefoon heb jij? En dit is de uitkomst:

31,3%    Samsung
19,4%    Black Berry
16,2%    Nokia
14,0%    LG
8,0%      Apple
7,2%      Sony Ericsson
3,6%      HTC
0,5%      Motorola

Populaire modellen van Samsung zijn de Galaxy Apollo i5800 en Star Qwerty B3410.
De Samsung Galaxy Apollo i5800 is een touchscreen telefoon waarmee je ook kunt swypen in plaats van typen. Dat is een snellere manier om teksten te typen. Je kunt dan woorden creëren zonder je vinger van het scherm af te halen. Daarnaast zit er een 3 megapixel camera op en kun je video’s kijken en muziek luisteren. De Galaxy Apollo i5800 is verkrijgbaar voor 220 euro.

De Samsung Star Qwerty B3410 heeft een combinatie van touchscreen en een uitschuifbaar Qwerty-toetsenbord. Je hebt directe toegang tot je sociale netwerken en kunt ook hiermee foto’s maken, muziek luisteren en filmpjes kijken. De Star Qwerty B3410 is verkrijgbaar voor 125 euro.