Voor meiden die verslaafd zijn aan social media is de HTC Wildfire de perfecte telefoon. Deze mobiel maakt namelijk automatisch een koppeling van je telefooncontacten naar hun gegevens op Hyves, Facebook en Twitter.

De naam van de HTC Wildfire is zelfs bepaald met hulp van social media. HTC had een poll geplaatst op Facebook, daar kon iedereen stemmen op zijn favoriet. Uiteindelijk was Wildfire de gelukkige winnaar, vandaar de HTC Wildfire.

Touch screen mobieltjes zijn helemaal hip tegenwoordig en de HTC Wildfire is er ook zo één. Hij bevat een 5 mega pixel camera met flitser, waarmee je mooie foto’s en filmpjes kunt maken. Daarnaast beschikt de HTC Wildfire over WiFi, snel mobiel internet via de 3G verbinding en GPS. Filmpjes kijken, je email checken of radio luisteren is ook mogelijk met de HTC Wildfire.

Persoonlijk vind ik deze telefoon er mooi uitzien, maar helaas kan ik niet om gaan met touch screen. De telefoon is verkrijgbaar in verschillende kleuren, de rode is absoluut mijn favoriet. Voor de meiden die dat wel kunnen, is de HTC Wildfire verkrijgbaar voor 269 euro. Maar je kunt hem gratis krijgen bij een abonnement voor 20 euro per maand.