Binnenkort is het weer dierendag, de dag waarop we extra lief zijn voor de dieren. Ik heb een aantal leuke cadeautjes voor je lieve huisdier uitgezocht. Kijk snel verder en doe inspiratie op.

Hond

Om je hond nog slimmer te maken, kun je hem een geheugenspel geven. Je verstopt dan een koekje onder één van de botjes en dan moet je hond hem zoeken. Daarnaast is een ballenwerper ook handig, daarmee gooi je de ballen een stuk verder dan normaal. Een nieuwe, roze halsband is zeer leuk voor meisjeshonden. Wanneer je hond het altijd koud heeft, kun je leuke kleding voor haar kopen.

Kat

Een doodgewone krabpaal is zeer ouderwets, tegenwoordig hebben ze allerlei vormen. Om het gehoor van je kat nog beter te maken, kun je hem een spelletje geven. Wanneer de kat de bal raakt, maakt hij geluid. Altijd leuk zijn natuurlijk de muizen waar je kat mee kan spelen. Een kattentunnel is handig om in te slapen, maar ook erg leuk om mee te spelen.

Knaagdieren

Samen met je knaagdieren op de bank en heerlijk genieten van chippies. Natuurlijk geef je hem niet jouw chips, maar speciale knaagdierenchips. Een borstel om te zorgen dat zijn vacht mooi blijft, is erg handig. De gekleurde bal maakt een vrolijk geluidje wanneer je knaagdier ermee speelt en de tunnel kun je in de kooi hangen, waardoor zijn hok een spectaculair speeltje rijker is.

Ik hoop dat je iets leuks tegen bent gekomen. Je hebt nog een paar dagen om een cadeautje voor je huisdier te kopen!