De zomer is helaas verleden tijd, maar de goede feesten blijven gewoon. De Chersonissos reünies komen er namelijk weer aan. De eerste Chersonissos reünie, die heel toepasselijk de naam Starbeach Reunion 2010 heeft gekregen, wordt gehouden op 2 oktober en Sterretje uit Oh Oh Cherso komt het feest even extra opzwepen.

Starbeach Reunion 2010 wordt georganiseerd in Brothers in Bunnik. In de Beachflirt zaal zullen onder andere Gregor Salto en Benny Rodrigues hun kunsten vertonen. Met Quintino en Vato Gonzalez zal het in de Lovestar zaal ook een spannende avond worden. De winnaars van de Star Beach dj contest zullen ook weer van de partij zijn. Maar het feest wordt pas echt compleet gemaakt door Oh Oh Cherso Sterretje Tony.

Tijdens Starbeach Reunion 2010 maak je ook kans op een reis voor twee personen en krijgen de eerste 750 bezoekers een Star Beach compilatie cd. Daarnaast krijgt iedereen een waardebon van 50 euro van GoFun. Met alle extra’s en een super line up belooft het een avond te worden die je niet snel zult vergeten.

Brothers
Schoudermantel 52 Bunnik
22:00 tot 04:00 uur
Tickets 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur
18+