Paris Hilton krijgt voor de derde keer een eigen reality serie. Hierin wil ze laten zien dat ze een stuk slimmer is dan iedereen denkt.

De rijke blondine heeft al meerdere reality series gehad. Zo was Paris Hilton samen met Nicole Richie te zien in de reality serie The Simpe Life. Daarnaast had zij ook nog de reality serie ‘Paris Hilton’s My new best friend’, waarin zij op zoek ging naar een nieuwe beste vriendin.

Volgens een woordvoerder van Oxygen, de zender die de nieuwe reality serie Paris Hilton gaat uitzenden, zal het totaal niet lijken op haar vorige series. Daarin speelde ze een overdreven versie van zichzelf, maar in haar nieuwste serie zal ze echt helemaal zichzelf laten zichzelf.

Helaas komt de serie in Nederland nog niet op televisie komen. De echte Paris Hilton zal voor ons dus nog even verborgen blijven.