Vanaf maandag 4 oktober kunnen we genieten van The Kardashians. Deze nieuwe reality serie geeft je een kijkje in het leven van de familie Kardashians. Voor wie de familie nog niet kent, zend NET 5 op 30 september en 1 oktober de special Meet the Kardashians uit.

De populaire zussen Kim, Kourtney en Khloé zijn het middelpunt van The Kardashians. Ze zijn alle drie beeldschoon en hebben een roerig liefdesleven. Meestal kunnen ze het goed met elkaar vinden maar af en toe hebben ze aardige ruzies. De meiden hebben een druk leventje dat voornamelijk bestaat uit feestjes en fotoshoots.

De drie zussen en hun broer Robert Jr. zijn de kinderen van de inmiddels overleden advocaat van O.J. Simpson. Kris, de moeder van de meiden, is hertrouwd met Olympisch atleet Bruce Jenner. Samen hebben zij ook nog twee kinderen, Kylie en Kendall.

The Kardashians is waarschijnlijk de enige reality serie die je vriendje ook leuk vindt om te kijken. De kans is groot dat de reden hiervoor Kim Kardashian is. Zij is uitgekozen tot één van de meest sexy vrouwen op aarde.

Meet the Kardashians is op 30 september en 1 oktober te zien zijn om 20:00 uur op NET 5. Mocht je dit niet kunnen zien, de herhaling wordt op 3 oktober om 19:00 uur uitgezonden. The Kardashians zijn vanaf 4 oktober te zien zijn om 20:00 uur op NET 5.

Promo The Kardashians op Net5

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=dejl25T2SmE[/pro-player]