Zaterdag 25 september kan er weer keihard gefeest worden. Hieronder een overzicht van een aantal feesten die georganiseerd worden. Waar gaan we jou terugzien?

Amsterdam – Recognize ‘The flirt edition’
Normaal wordt dit feest in Rotterdam gehouden, maar nu wordt het tijd Amsterdam te laten zien wat een feestje bouwen inhoudt. Ze hebben een zeer goede locatie uitgekozen, namelijk Hotel Arena. Deze editie staat in het teken van flirten, dus als je vrijgezel bent is dit je kans! Onder andere Tony Cha Cha, Kid Kaio en Jaziah zullen er voor zorgen dat dit een geweldige avond wordt.

Dames hebben dubbel voordeel deze avond, zij krijgen een gratis goodiebag en mogen voor 00:00 ook nog eens gratis naar binnen.

Hotel Arena
’s Gravensandestraat 51 Amsterdam
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 10 euro in de voorverkoop
18+


Haarlem – Taste it
Na een aantal edities op het strand van Bloomingdale, zijn ze weer helemaal terug bij hun vertrouwde thuisbasis. In het Patronaat in Haarlem kunnen we aanstaande zaterdag keihard feesten in maar liefst twee zalen. In de ene zaal zal o.a. Roog ervoor zorgen dat het een super feestje wordt. Brothers in the Booth zullen de andere zaal helemaal op zijn kop zetten.

Deze keer zijn dames weer in het voordeel, er zijn namelijk speciale ladytickets te koop. Eén ladyticket = twee dames naar binnen.

Patronaat Haarlem
Zijlsingel 2 Haarlem
23:00 tot 04:00 uur
Tickets 14 euro in de voorverkoop
Ladyticket 17,50 euro
18+

Rotterdam – Latin Lovers
Na twee succesvolle edities heeft Latin Lovers absoluut een plek verdiend op de zaterdag avond in Club Vie. Wie er komen draaien is een verassing maar het beloofd een heerlijke avond te worden. Zorg dat je op tijd bent, want rond 03:00 zal er iets heel spectaculairs gebeuren.

Speciaal voor de lady’s zijn er weer ladytickets. Hier geldt ook één ladyticket = twee dames naar binnen.

Club Vie, Rotterdam
Maasboulevard 300
23:00 tot 05:00 uur
Tickets 10 euro aan de deur
Ladyticket 15 euro, alleen in de voorverkoop verkrijgbaar
21+


Tilburg – Meet the streets

Aanstaande zaterdag zal er weer een Meet The Streets party gehouden worden in Tilburg. Deze party vindt plaats in popcentrum 013 in Tilburg. Met artiesten als The Partysquad en DIO is de kans groot dat het een zeer leuk feestje zal worden. Ze beloven een nacht waarin je amper stil kunt staan, dus ik ben zeer benieuwd.

Popcentrum 013
Dommelsch zaal
23:00 tot 04:00 uur
Veemarktstraat 44 Tilburg
Tickets 12,50 euro in de voorverkoop, 17,50 aan de deur
18+