Op zaterdag 13 november is  alweer de vijftiende editie van I love Techno. Dit is een groot techno feest wat zal plaats vinden in België. Door hun 15-jarig bestaan zal het een extra feestelijke editie worden.

I Love Techno is begonnen als een klein evenement in Gent. Omdat er elke keer zoveel bezoekers waren is dit evenement uitgegroeid tot een van de grootse techno feesten van deze tijd. 

Elk jaar wordt I Love Techno gehouden in Flanders Expo Te Gent. Door de verschillende ‘kamers’ kun je zelf kiezen naar wat voor techno je wilt luisteren. In de Red Room, Orange room, Yellow room, Green room en de Blue room draaien de grootste dj’s uit de technowereld zoals: Crookers, Tocadisco en The Bloody Beetroots. Stilstaan kan gewoon niet meer!

Kaarten zijn al te koop via verschillende websites de ticketprijzen liggen rond de 70 euro. Als echte techno liefhebber is dit evenement zeker het bezoeken waard. Dus zaterdag 13 november I Love Techno in de Flanders Expo in het Belgische Gent.