Katy Perry, die we kennen van de hit I kissed a girl, heeft een nieuwe CD. Dit is alweer haar derde album en heet Teenage Dream.

De CD Teenage dream gaat vooral, zoals de naam al doet vermoeden, over het leven als tiener. De meeste nummers die er op staan zijn vrolijke popliedjes. Who am I living for valt daar buiten, dit liedje is minder vrolijk dan de rest. Er zijn ook nummers met een beetje een rocky sound, zoals E.T. Persoonlijk vind ik het album goed gelukt, ik houd wel van de combinatie van pop en rockliedjes.

Teenage Dream bevat 14 nummers, waarvan 2 remixen. Zo is er o.a. een remix te vinden van het nummer California Gurls. Dit was de eerste single van het nieuwe album en is een samenwerking tussen Katy en Snoop Dogg.

De CD Teenage Dream van Katy Perry is verkrijgbaar voor 14,99 euro.