Een jaar na het afscheidsconcert van Krezip is het dan eindelijk zover. Het solo-album ‘Good life’ van Jacqueline Govaert ligt sinds 30 augustus in de winkels.

In 1999 werd Jacqueline Govaert bekend met de band Krezip, waarmee zij jaren tot de top van de Nederlandse pop/rock scene behoorden. Na 12 jaar maakten zij in 2008 bekend in 2009 te zullen stoppen. Maar na een jaar stilte is Jacqueline weer helemaal terug!

Good life is het eerste solo album van Jacqueline. Na jaren lief, leed en muziek gedeeld te hebben was dit een enorme stap voor haar. Maar wel één die, naar mijn mening, zeer goed heeft uitgepakt!
Op de cd laat ze zich van allerlei kanten horen. Zo zijn er gevoelige nummers maar ook pop/rock nummers te vinden op de cd. Wie gehoopt had op een Krezip sound zal teleurgesteld zijn, want Jacqueline heeft erg haar best gedaan een eigen sound te ontwikkelen.

De cd Good Life van Jacqueline Govaert is verkrijgbaar voor 14,99 euro.