De trouwe kijkers van het tv-programma Popstars weten wel wie Wesley Klein is. Maar als je het net als ik niet hebt gevolgd, dan weet je dat misschien niet helemaal. Wesley is de winnaar van Popstars en heeft de CD Vandaag en morgen uitgebracht.

Al sinds Wesley Klein een jongentje was, wilde hij al zanger worden. Zo begon hij voor de spiegel in zijn kamer en trad hij af en toe op voor een publiek, om uiteindelijk in het programma Popstart terecht te komen. Wesley zong zijn weg door de wedstrijd, die hij won en daarmee niet alleen de titel van winnaar kreeg, maar ook nog eens een platencontract.

Dankzij dit platencontract heeft Wesley nu een CD opgenomen, die heet Vandaag en morgen. Op dit debuutalbum staan ook zijn eerste drie singles die hij sinds Popstars heeft uitgebracht, namelijk ‘Levenslang’, ‘Een Ongelofelijke droom’ en ‘You Raise Me Up’. Dit laatste nummer is trouwens de enige die in het Engels is gezongen, de rest van de liedjes zijn in het Nederlands.