Ga je deze zomer niet op vakantie, maar wil je je wel in een exotische sfeer bevinden? Dan zijn de Antilliaanse feesten op 13 en 14 augustus 2010, zeker iets voor jou. Dit caribische feest wordt gehouden in België, dus kun je er gelijk een weekendje weg van maken.

De Antilliaanse feesten maken van dat weekend twee swingende dagen. De artiesten die er zullen optreden zijn onder andere, K-Liber, Wyclef Jean, Willy Chirino, Mr. Vegas en Calle 13. De muziek is in de stijl van reggaeton, hiphop, urban en salsa.

Het evenement vindt plaats op 13 en 14 augustus in België, dus als je zin hebt kun je er gelijk een weekendje naartoe boeken. Dan kun je samen met een vriendin de Belgische gezelligheid ontdekken, overdag lekker shoppen en ’ s avonds de heupen los gooien.

Wil je meer weten over de Antilliaanse feesten? Dan kun je terecht op de site van antilliaanse feesten.