Onlangs schreef ik al dat er in het nieuwste nummer van de Franse Playboy naaktfoto’s van Lara Stone staan. Maar nu blijkt dat het topmodel niet blij is met de publicatie van de foto’s.

Lara Stone is deze maand naakt te bewonderen is de Franse Playboy, maar Lara heeft vandaag bekend gemaakt dat ze het blad geen toestemming heeft gegeven om de foto’s te plaatsen. Daarom heeft het topmodel een advocaat de opdracht gegeven om het blootblad voor de rechter te slepen.

Zo liet Lara aan de Engels krant Daily Mirror weten: “Het is geen publicatie waarvoor ikzelf gekozen zou hebben. Playboy had absoluut geen recht om deze foto’s ongeautoriseerd te publiceren. Daarom vond ik dat ik stappen moest ondernemen. Ik moet immers mijn reputatie beschermen.”

Of Playboy nou wel of geen recht had om de foto’s te publiceren dat weet ik niet. Maar het zou mij niets verwonderen als het hier om een publiciteitsstunt gaat voor zowel Lara Stone als Playboy.