Lara Stone is uit de kleren gegaan voor de Franse Playboy. In het juni nummer van het blad is het Nederlandse topmodel naakt te bewonderen.

In de nieuwste editie van de Franse Playboy is de 26 jarige Lara Stone naakt te zien. Je zou denken dat dit een niet zo voor de hand liggende keuze is voor iemand die normaal poseert voor magazines als Vogue. Maar de Franse Playboy is meer dan de Playboys uit andere landen gericht op mode. Zo werkte het blad al samen met ontwerper Karl Lagerfeld en wisten ze ook het model Lily Cole te strikken voor een shoot.

De sexy foto’s van Lara Stone in Playboy bewijzen maar weer eens wat voor mooi lijf het model heeft. Overigens is Lara niet vies van een beetje naakt. Zo poseerde het model al vele malen topless en was ze naakt te zien in Love magazine, Industrie magazine en Another magazine.