Knight and Day is een grappige en romantische actiefilm met in de hoofdrol Tom Cruise, die het onbezorgde leven van zijn tegenspeelster Cameron Diaz volledig op zijn kop zet.

June Havens (Cameron Diaz) is een automonteur en leidt een doorsnee leven, totdat ze geheim agent Roy Miller (Tom Cruise) ontmoet. Het tweetal komt elkaar tegen in een vliegtuig en June maakt een praatje met de mysterieuze en charmante Roy. Maar daarna verandert alles, want het vliegtuig waarin ze zitten stort neer.

Nadat ze zijn neergestort heeft June geen tijd om op adem te komen. Want het tweetal moet vluchten en wordt over de hele wereld achtervolgd. Voordat ze het weten vormen ze een onafscheidelijk duo en komen ze terecht in een gevaarlijk machtsspel.

De film Knight and Day draait nu in de bioscoop.

Trailer Knight and Day

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=S9KJDRXXrB8[/pro-player]