De nieuwe 538 Hitzone cd is alweer de 54ste editie. Alle hits van de afgelopen tijd zijn verzameld op twee cd’s, zodat jij eindeloos kunt meeblèren met de bekende nummers.

Of alle liedjes van de 538 Hitzone 54 bij je in de smaak vallen dat weet ik niet, want er staan zowel Nederlandse als internationale artiesten op. Zo heeft de cd onder andere de laatste nummers van Caro Emerald, Guus Meeuwis en Marco Borsato, Di-Rect, Alain Clark, Lady Gaga, Black Eyed Peas, Christina Aguilera en Kate Perry. 

Ik kan niet met zekerheid zeggen of het liedje van Sieneke op de nieuwe cd staat, het is eigenlijk wel te verwachten aangezien ze ermee op het Eurovisie Songfestival stond. Maar ik hoop het niet, want dat nummer ‘Ik ben verliefd’ met dat kinderachtige Sha-la-lie, was naar mijn mening overduidelijk kansloos.     

De cd 538 Hitzone 54 is te koop voor 16,99 euro.