Dat de films over Shrek het goed doen is geen geheim. Daarom komt er nu alweer een vierde deel uit. De film heet Shrek Forever After en dit is de laatste keer dat Shrek op avontuur gaat.

In Shrek Forever After zien we dat het leven van Shrek heel gewoontjes is geworden. In plaats van mensen bang te maken signeert hij nu hooivorken. Hij verlangt terug naar de oude tijden waarin mensen nog bang voor hem waren. Daarom besluit Shrek een deal te sluiten met Rumpelstiltskin. Far Far away het land waarin Shrek woont veranderd door deze deal. Er wordt weer gejaagd op Ogres en dankzij de deal is Rumpelstiltskin de kwaadaardige koning van Far Far away. Ook hebben Fiona en Shrek elkaar nog nooit ontmoet. Het is aan Shrek om de wereld weer terug te veranderen, zodat hij weer bij zijn grote liefde Fiona kan zijn.

De film Shrek Forever After draait nu in de bioscoop en je moet er zeker naar toe gaan als je van gieren en grollen houdt.

Trailer Shrek 4

[pro-player width=’560′ height=’300′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=UZ7-oTIF378&fmt=35[/pro-player]