Een tijdje terug heb ik je al op de hoogte gebracht van het nieuwe tv-programma van Jessica Simpson. In The Price Of Beauty gaat de blondine de hele wereld af, op zoek naar de lokale schoonheidsidealen. De serie is al uitgezonden in Amerika, maar komt nu ook op de Nederlandse buis.

In The Price Of Beauty zul je Jessica en twee van haar beste vrienden kunnen volgen, in hun zoektocht naar echte schoonheid. Ze reizen verschillende landen af, waar ze erachter komen wat vrouwen wel niet overhebben om te kunnen voldoen aan het beeld van het perfecte uiterlijk.

In de landen, Frankrijk, Marokko, India, Oeganda, Brazilië, Thailand, Japan en Jessica’s thuis Los Angeles, ontmoeten ze normale vrouwen en lokale beroemdheden. Deze onthullen hun beauty geheimen en rituelen, vertellen wat hun schoonheidsidealen zijn en welke diëten vrouwen massaal volgen.

The Price Of Beauty met Jessica Simpson wordt vanaf 11 juli 2010 uitgezonden, om 18.10 uur op MTV.

Ik ga die zondagavond zeker voor de buis zitten, want van wat ik heb gelezen en gezien wordt het een hilarische en onthullende tv-serie. Als je ook gaat kijken, wens ik je alvast veel plezier en laat even weten wat je ervan vond.