Nu het weer echt zomers is, staan er allerlei strandfeesten op de uitgaansagenda. Zo ook het strandfeest Perfection on the Beach, waarbij je zaterdag 17 juli de hele nacht kunt swingen in de Beachclub Barefoot in Scheveningen.

Met Perfection on the Beach kun je het begin van de zomervakantie vieren of gewoon lekker los gaan op de muziek. Die zaterdagavond opent Beachclub Barefoot zijn deuren tot 02.30 uur en zullen verschillende dj’s als Roog, Gabriel & Castellon, Bingo Players, Mc Lady Rio en Fetish Verdi  jou vermaken met hun house, electro, club, latin en groove plaatjes.

Om aan het feest mee te kunnen doen, moet je wel 18 jaar oud zijn en een entreekaartje hebben. Deze kosten 10,00 euro per stuk en zijn bij meerdere verkooppunten verkrijgbaar. Perfection On The Beach wordt gehouden op 17 juli 2010, in Beachclub Barefoot in Scheveningen en gaat van start om 20.30 uur.