The Back-Up Plan is een romantische film met in de hoofdrol Jennifer Lopez, die heel graag moeder wil worden.

Zoe, gespeeld door Jennifer Lopez, kan haar grote liefde maar niet vinden en besluit dat het genoeg is. Ze wil moeder worden en dan moet dat maar zonder man. Maar op de dag van haar kunstmatige inseminatie ontmoet Zoe Stan, een man die weleens de ware voor haar zou kunnen zijn.

Hoewel Zoe haar zwangerschap eerst probeert te verbergen, kiest ze er na een tijdje voor om aan Stan op te biechten waarom ze soms zo raar doet. Stan besluit om helemaal voor Zoe en de baby te gaan. Maar als de negen maanden er bijna opzitten realiseren de twee zich dat ze elkaar helemaal niet kennen en worden ze beide erg nerveus.

The Back-Up Plan draait nu in de bioscoop.

Trailer The back-up plan
[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=WAyzwSZ2o48[/pro-player]